Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Är du redo för Age Group-året 2011?

Ännu är inte alla detaljer på plats, men STF:s Age Group-anvariga Johanna Green vill ändå dela med sig av den information vi har gällande årets två Age Group arrangemang som vi från förbundets sida engagerar oss helhjärtat i, EM i Pontevedra, Spanien och VM i Beijing, Kina.

Till EM i Pontevedra som börjar den 23:e juni (tävlingar 25-26:e juni) har vi bokat ett litet antal platser på ett centralt beläget hotell. Representanter från förbundet har bott här tidigare så vi vet att standarden är bra och att läget är utmärkt för det vi är där för att göra. Vill du bo i enkelrum betalar du 100 euro per natt. Väljer du istället del i dubbelrum kostar detta 65 euro per natt. Frukost och middag ingår i priset. Vi erbjuder även hjälp med transfer till och från flygplatsen, som ombesörjs av arrangören.

Resan bokar du som deltagare själv. Pontevedra ligger mittemellan städerna Vigo och Santiago de Compostela och transfer erbjuds från båda flygplatserna. Anmälningsdetaljer är ännu inte på plats, men man kommer tävla i Sprint och Olympisk distans. Vi rekommenderar dig att göra en intresseanmälan till förbundet för att försäkra dig om en plats på vår resa. Först till kvarn gäller!

 

Den officiella hemsidan för EM tävlingarna hittar du här: http://www.triatlonpontevedra.org/mostrarSeccion.php?id=3&idioma=en_US Länk till annan webbplats.

 

VM-tävlingarna i Beijing i början av september kommer bli något utöver det vanliga. Det saknas även här fortfarande information kring detaljerna gällande själva tävlingen, men vi har bokat boende och är redo att ta emot er på plats i Beijing. Vi tar redan nu emot din intresseanmälan så hör av dig till förbundet om du är intresserad.

 

Vi kommer även i år att erbjuda en klädkollektion till alla Age group deltagare. Dessa plagg kommer inom kort finnas på vår hemsida för beställning.

Håll tempot uppe så hörs vi snart igen.

 

Johanna Green

johanna.green@svensktriathlon.org

Age group ansvarig

Publicerad: 2011-03-18

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson