Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Aktiviteter

Inbjudan Juniorläger/elitläger Billingen, Skövde 8-11 augusti


Lägret är för dig som är född 1999 - 2008, går på RIG, NIU, tillhör landslaget eller är mycket van vid triathlon. Detta läger är ett samarbete mellan Riksidrottsgymnasiet i Motala och Svenska Triathlonförbundet. OBS! sista anmälningsdag 30/6.

Ledare och upplägg

Välkommen att anmäla dig till ett Triathlonläger på Billingen i Skövde den 8-11 augusti. Lägret kommer att fokusera på mat och energibalans tillsammans med bra gemensam träning. Joachim Willén och Marcus Wernström, tränare på RIG, håller i träningsupplägget. Tomas Tollstedt, landslagets fysioterapeut och Åsa Annerstedt, idrottskonsulent på Triathlonförbundet, finns med som ledare på lägret.

Läs mer och länk för anmälan finns här >>>

 

Läger


Nätverksträffar för barn- och ungdomsverksamhet!

Dessa nätverksträffar är till för ledare och tränare i föreningar som har barn- och ungdomsverksamhet (7-25 år) eller i föreningar som är intresserade av att starta upp denna verksamhet. Vi träffas och pratar utveckling, utmaningar och goda exempel. Vi har pratat Tri4Fun-konceptet, Projektstöd IF och lägerverksamhet under träffarna som varit. När vi blickar framåt så är det skolsamverkan bland annat som står på agendan. Ni kan självklart komma med förslag på det som vi behöver ta upp. Dessa träffar är planerade till en gång i månaden med uppehåll juli och augusti.

Återkommer med datum när nästa digitala träff blir.

Dela gärna nyheten med personer inom er förening som kan vara intresserade av att vara en del av nätverket.

Vid frågor kontakta:

Åsa Annerstedt

Idrottskonsulent

e-post: asa.annerstedt@svensktriathlon.org
tel: 0702-31 61 48

Publicerad: 2024-05-20

Senast uppdaterad: 2024-06-18

Författare: STF Kansli

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i