Hoppa till sidans innehåll

Parasportförbundet


Parasportmagasinet

Parasportmagasinet utges med 4 nummer per år och ger fördjupningar inom svensk parasport med unika porträtt, bevakning av mästerskap och lyfter eldsjälarna som gör svensk parasport till något alldeles speciellt. 

I det senaste magasinet kan du läsa en fin artikel om paratriathlon och projektet Triathlon för alla!

Läs magasinet här >>>

Bli prenumerant

Skicka ett mail till This is a mailto link och skriv att du vill bli prenumerant på Parasportmagasinet så fixar vi det.


Svenska Parasportförbundet och Sveriges Paralympiska Kommitté (Parasport Sverige) är ett idrottsförbund som organiserar idrott för personer med rörelsenedsättning, synnedsättning samt för personer med intellektuella funktionsnedsättningar. Förbundet leder också arbetet med Special Olympics, som är bredd- och motionsidrott för personer intellektuella funktionsnedsättningar. 
-
Start your impossible camp är ett läger för den som är intresserad av att testa någon ny parasport eller utvecklas inom sin befintliga sport. Lägren anordnas runt om i Sverige för att få barn och vuxna med funktionsnedsättning att ta steget in i idrotten oavsett ambitionsnivå. Genom en tät kontakt med lokala föreningar ska en naturlig väg skapas in i föreningslivet. 
Inom projektet Triathlon för alla vill vi finnas på plats i samband med lägren för att marknadsföra paratriathlon och locka människor till att bli en del av triathlongemenskapen.
-
Här har Svenska Parasportförbundet samlat ihop ett mycket läsvärt introduktionsmaterial kring olika funktionsnedsättningar och klassning inom parasport. 
Syntolkning: Logotyp av Svensk Parasport
Uppdaterad: 03 FEB 2021 16:00 Skribent: Camilla Oldberg

Sponsorer

 

 


Playitas 

   

 

 


 Medlem i


 

 

 

Postadress:
Svenska Triathlonförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Besöksadress:
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266186
E-post: info@svensktriathlon...

Se all info