Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till årsmöte för Svenska Triathlonförbundet | 17 mars i Stockholm

17 JAN 2018 09:00
Det är snart dags att summera året 2017 och blicka framåt mot kommande säsonger. Vad kan vi tillsammans göra ännu bättre och hur gör vi för att alla som vill vara med i svensk triathlons utveckling blir delaktiga och har roligt?
  • Uppdaterad: 04 MAR 2018 16:21

Svenska Triathlonförbundets årsmöte 2018 hålls lördag 17 mars i Stockholm och alla medlemsföreningar hälsas varmt välkomna.
 
Förutom årsmötet vill vi hälsa dig välkommen till mer informella diskussioner om svensk triathlon. Detta gör vi på förmiddagen innan årsmötet. Efter en inledning delar vi upp oss i grupper utifrån verksamhetsområden. Vid varje verksamhetsområde kommer det att finnas representanter för förbundsstyrelsen och personal. Du som deltagare kan röra dig fritt mellan grupperna för diskussion, inspel och frågor. Vi rundar av före lunch med en gemensam avslutning där vi summerar några inspel från varje verksamhetshetsområde. 

Vår förhoppning är att alla som har möjlighet kommer till Årsmötesdagen, som kommer att hållas på nedan tid och plats: 


 

Plats: Scandic Park, Karlavägen 43 Stockholm - se vägbeskrivning

Datum: Lördag 17 mars 2018

Tider: 
09.30-10.00 Kaffe & fralla
10.00-12.00 Gemensamma diskussioner
12.00-13.00 Gemensam lunch
13.00-17.00 Årsmöte


Alla föreningar som var anslutna till STF per 31 december 2017 har var sin röst på mötet.

Handlingar

Här kan du läsa årsmöteshandlingarna - uppdaterade 180303

Dokumentet skickades ut till samtliga medlemsföreningar den 24 februari. 
Använd dig gärna av bokmärkena för att lättare hitta i dokumentet.

 

Motioner

Motioner som årsmötet ska diskutera och fatta beslut om, ska vara förbundets styrelse tillhanda senast 16 februari 2018. Rätt att inge motioner är föreningar som var anslutna till STF per 31 december 2017 och medlem i sådan förening. Motion från medlem i ansluten förening ska vara försedd med föreningens utlåtande.

Motionen med utlåtande skickas till This is a mailto link eller med vanlig post till Svenska Triathlonförbundet, Nedre Kaserngården 5, 415 28 Göteborg. Styrelsen behandlar därefter motionerna och skickar ut dem ihop med årsmöteshandlingarna till alla röstberättigade föreningar under vecka 8.

 

Fullmakt

Alla som röstar på årsmötet måste ha med sig en fullmakt undertecknad av föreningens firmatecknare. Det går också bra att mejla in den i förväg till This is a mailto link


Om årsmötet

Årsmötet är Svenska Triathlonförbundets högsta beslutande organ. På mötet fattas de viktigaste besluten och där väljs bland annat förbundets styrelse. Är du intresserad av och har synpunkter på hur triathlon ska bedrivas är medverkan och delaktighet på årsmötet det främsta sättet att påverka. 


Anmälan

Välkommen med din anmälan senast den 7 mars via länken nedan.

Till anmälan ›› 

Skribent: Therése Oskarsson
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer

 

 


Playitas
 

   

 

 


 
 

     

 


Medlem i

etu_logo_4c JPG


Itu

SOK 

 

Postadress:
Svenska Triathlonförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Besöksadress:
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266186
E-post: This is a mailto link

Se all info