Hoppa till sidans innehåll

#triathlonhosdig - instruktioner

12 JUN 2020 13:42
Svenska Triathlonförbundet har i samarbete med Jogg.se skapat hemsidan tri.se/triathlonhosdig där det kommer arrangeras en triathlonaktivitet per vecka.
  • Uppdaterad: 12 JUN 2020 14:10

Du som deltagare registrerar dig på tri.se/triathlonhosdig (helt gratis) och har sen möjlighet att köra alla sommarens triathlonaktiviteter fast på din hemmaplan.

tri.se/triathlonhosdig publiceras veckans aktivitet, först ut för sommaren är MAXI Linköping Triathlon tillsammans med IK NocOut.se. Aktiviteten är nu igång och som deltagare kör du triathlonaktiviteten och valfri distans på din lokala hemmaplan, tillsammans med träningspolarna eller själv. Det utgår ingen anmälningsavgift, men du som deltagare kan frivilligt swisha valfritt belopp till föreningen som varit tvungen att ställa in. Efter genomförd aktivitet registrerar du dina tider manuellt på tri.se/triathlonhosdig

T.o.m söndag 14 juni gäller MAXI Linköping Triathlon, sedan är det dags för ny aktivitet och arrangör på måndag för vecka 25, kolla då in tri.se/triathlonhosdig 


Deltagandet är superenkelt, det du behöver göra är:

  1. Gå in på tri.se/triathlonhosdig
  2. Registrera ditt användarkonto
    har du ett konto sedan tidigare på tri.se kan du använda det.
  3. Välj vilken aktivitet du vill delta i Tri4fun, Sprint Motion och Olympisk.
  4. Registrera dina tider manuellt efter att du har genomfört veckans #triathlonhosdig aktivitet under respektive aktivitet och dess rubrik.

 

Hälsning från vår medarrangör IK NocOut.se:

Visst, det är tråkigt när årens alla lopp blir framflyttade eller ställs in. Det blir ingen passerad målgång till publikens jubel, men vi får förhoppningsvis en ny chans nästa år. Alla får inte den möjligheten, men vi önskar att alla ska kunna få känna den glädjen som ett avslutat lopp innebär. Därför vill vi inget hellre än att du istället för att slänga över en peng till oss skänker en slant till stiftelsen Min Stora Dag. Swisha valfritt belopp till 900 51 33. 

Ta hand om er. Vänligen, era vänner i IK NocOut.se
.

Läs mer om #triathlonhosdig - Svensk Triathlons virtuella sommar

Sommarens aktivitet #triathlonhosdig arrangeras i samarbete med 

Skribent: STF kansli
E-post: Adressen Gömd

Sponsorer

 

 


Playitas 

   

 

 


 Medlem i


 

 

 

Postadress:
Svenska Triathlonförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Besöksadress:
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266186
E-post: info@svensktriathlon...

Se all info