Hoppa till sidans innehåll

Stockholm Triathlon 2018 – anmälan är öppen!

31 JAN 2018 10:02
Vi är så glada att äntligen kunna bjuda in dig till årets triathlonfest i vår vackra huvudstad – Stockholm Triathlon 2018! Tävlingen blir den tionde i ordningen och det firar vi med jubileumspris för de 500 första. Välkommen på festen den 26 augusti.
  • Skapad: 31 JAN 2018 10:02

Som vi berättat tidigare blir det en triathlonfest i Stockholm även i år. Söndagen den 26 augusti är datumet för årets tävling, där en del är nytt men mycket är sig likt:

Liksom tidigare arrangeras loppet i de centrala delarna av stan, med endast några små förändringar från föregående år. Tävlingens nav med start, målgång och after race kommer att vara beläget vid det pampiga stadshuset på Kungsholmen. Simningen sker i den glittrande Riddarfjärden, cyklingen längs med Norr Mälarstrand, över Västerbron och Söder Mälarstrand, och den avslutande löpningen sker mot city, över Norrbro och förbi slottet.

Startavgiften då? De 500 första platserna släpper vi för jubileumspris: 500 pix. Tävlingen arrangeras av Svenska Triathlonförbundet ihop med flera ideella föreningar och tillsammans brinner vi för att fler ska ha möjlighet att prova på vår fina idrott och få uppleva den oslagbara känslan av att gå i mål efter en triathlon. Med andra ord, för oss är det viktigt att så många som möjligt kan vara med på festen. Speciellt när tävlingen firar 10-årsjubileum såklart.

Klasser och distanser finns det flera varianter av. För elit, junior, masters och ungdomar erbjuds tävlingsklasser och för motionärer finns olympisk, sprint, supersprint eller stafett. 


Välkommen att simma, cykla och springa i hjärtat av Stockholm! Söndag 26 augusti 2018.


 

Allt om tävlingen och anmälan hittar du på vår nya webbplats:

www.stockholm-tri.se

(Eftersom vi har bytt sida kan du behöva rensa webbläsarens cashe-minne
och ladda om sidan för att komma till rätt version.)


För uppladdning i sociala medier, följ oss på:

 Instagram: @stockholmtriathlon

Facebook.com/stockholmtriathlon/

 


Epost: Adressen Gömd

Sponsorer

 

 


Playitas
 

   

 

 


 
 

     

 


Medlem i

etu_logo_4c JPG


Itu

SOK 

 

Postadress:
Svenska Triathlonförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Besöksadress:
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266186
E-post: This is a mailto link

Se all info