Hoppa till sidans innehåll

SM i duathlon 2020 ställs in

25 MAR 2020 18:00
SM i duathlon (Arlandastad Duathlon) skulle arrangeras 1 maj i Arlandastad. I den situation med Corona i samhället som vi har idag och som vi kan bedöma framåt är det inte ansvarsfullt att genomföra tävlingen.
  • Skapad: 25 MAR 2020 18:00

Vårt övergripande mål i verksamheterna är att på alla sätt bidra till att minska risken för smittspridning, utifrån rekommendationer, riktlinjer och beslut från myndigheter.

Tävlingsledningen har därför i samråd med STF beslutat att ställa in Arlandastad Duathlon 2020, och förbundsstyrelsen har beslutat att SM i duathlon 2020 utgår. Förbundsstyrelsen har samtidigt tilldelat arrangören SM i duathlon 2021, och föreningen får därmed möjlighet att genomföra sin premiär på arrangemanget Arlandastad Duathlon med SM-status nästa år.


Beslutet är olyckligt, men klokt och inte oväntat. Vi är alla i en annorlunda situation som påverkar individer, organisationer och företag. Flera arrangörer bevakar läget och förbundet är i god dialog med dessa om förutsättningar och hur vi tillsammans kan hjälpas åt utifrån det givna läget.  


Svensk triathlon är liksom hela idrottsrörelsen beroende av att det finns arrangemang och i detta finns en förhoppning om förståelse för arrangörernas svåra situation och för att säsongen 2020 självklart kommer att påverkas.

Arrangörens hemsida >>>

Tävlingskalendern >>>

Riktlinjer och rekommendationer angående Coronaviruset >>>

Skribent: Ola Silvdahl
E-post: Adressen Gömd

Sponsorer

 

 


Playitas 

   

 

 


 
 

     Medlem i


 

 

 

Postadress:
Svenska Triathlonförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Besöksadress:
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266186
E-post: info@svensktriathlon...

Se all info