Hoppa till sidans innehåll
Foto: Jens Rydén

Kallelse till årsmöte för Svenska Triathlonförbundet

17 DEC 2017 12:00
Svenska Triathlonförbundets årsmöte 2018 kommer att hållas lördag 17 mars på Scandic Park i Stockholm. Inbjudan med mer information kommer senare.
  • Uppdaterad: 17 JAN 2018 17:33

Årsmötet är svensk triathlons högsta beslutande organ. I detta forum bestäms inriktning på vår verksamhet och alla föreningar i landet har var sin röst på mötet. Det hålls också val till bland annat förbundsstyrelse på årsmötet. Prata med styrelsen i din förening så att ni är representerade på mötet och kan vara med och påverka besluten.

Alla som röstar på årsmötet måste ha med sig en fullmakt undertecknad av föreningens firmatecknare.

Motioner

Om du eller din förening har ett förslag (motion) som ni vill att årsmötet ska diskutera och fatta beslut, skicka den så att den är förbundsstyrelsen tillhanda senast 16 februari 2018

Rätt att inkomma med motioner har förening som är ansluten till Svenska Triathlonförbundet medlem i sådan förening. Motion från medlem i ansluten förening ska vara försedd med föreningens utlåtande.

Motionen med utlåtande skickas via mejl till This is a mailto link eller med vanlig post till Svenska Triathlonförbundet, Nedre Kaserngården 5, 415 28 Göteborg.

 

Inbjudan

Kallelse med mer information går ut till medlemsföreningarna senast två månader före årsmötet via e-post. Se kallelsen här.

Skribent: Therése Oskarsson
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer

 

 


Playitas
 

   

 

 


 
 

     

 


Medlem i

etu_logo_4c JPG


Itu

SOK 

 

Postadress:
Svenska Triathlonförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Besöksadress:
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266186
E-post: This is a mailto link

Se all info