Hoppa till sidans innehåll
Jesper Svensson & Sara Svensk SM medeldistans vinnare 2022.

Medeldistans-SM 2023

11 NOV 2022 14:00
Medeldistans-SM 2023 kommer arrangeras av Challenge Vansbro - organisationen får förtroende att ytterligare ett år genomföra Svenska Mästerskapet på medeldistans.
  • Skapad: 11 NOV 2022 14:00

”Vi är stolta att arrangera SM igen och tacksamma för förtroendet. Vi ser fram emot att välkomnar alla deltagare till Sveriges trevligaste triathlontävling i Vansbro den 1 juli 2023”, säger tävlingsledare Clas Björling.

Nytt för nästa år (2023) är att Riksmästerskap (RM) för Masters kommer att finnas i åldersklasser från 20 år och uppåt mot tidigare från 35 år och uppåt. "Vi hoppas på både topp och bredd av tävlande som vill komma till Vansbro. Tävlingsledningen och alla funktionärer är taggade att leverera en bra och spännande tävling för alla deltagare", meddelar samme Björling.

Tävlingen äger rum lördagen den 1 juli 2023 och anmälan är redan öppen. Mera info om vad som gäller ang. anmälan finner du på tävlingens hemsida >>>

Üve Hillep, arrangemangsansvarig på Svenska Triathlonförbundet: "Vi vet att det är många som har väntat på besked gällande SM 2023. Det är kul att deltagarna är taggade och vi ser fram emot en härlig triathlon fest i Vansbro. Vi behöver jobba mera hållbart och långsiktigt och ser ett stort värde i att samma arrangör får möjlighet att stå värd för Svensk Mästerskap i minst två år i rad. På så sätt återanvänder vi både kompetens och till viss del material samtidigt som vi får en möjlighet att förbättra delar där vi ser utvecklingspotential från år till år. Detta skapar stabilitet, utökad hållbarhet samt bra förutsättningar för arrangörer."

Skribent: Johanna Green
E-post: Adressen Gömd

Sponsorer

 

 


Playitas 

   

 

 


 Medlem i


 

 

 

Postadress:
Svenska Triathlonförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Besöksadress:
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266186
E-post: info@svensktriathlon...

Se all info