Hoppa till sidans innehåll
Foto: Magnus Dickson

Tri4fun-tävling till Malmö

20 MAJ 2018 13:04
Under Svenska Triathloncupen i Malmö som i år också är en del av Europacupen kommer alla barn och ungdomar få chansen att tävla i Tri4fun. Vi simmar vid Skeppskajen och cyklar och springer på avstängda gator runt Posthusplatsen.
  • Uppdaterad: 20 MAJ 2018 20:11

Tri4fun är en tävling för alla barn och ungdomar. Alla kan var med, både de som är vana vid triathlon och de som vill prova på för första gången. Distanserna är anpassade så att alla ska klara av att delta. Tri4fun-tävlingen i Malmö går lördag 4 augusti.

Tri4fun-tävling finns även på Svenska Triathloncupen i Uppsala söndag 10 juni men tyvärr inte i Gävle i år. En ny organisation i Gävle och tävlingens SM-status är grunderna till beslutet. ”Vi vill kunna leverera en högklassig tävling för våra barn, och i år får vi inte ihop det då det är fullt fokus på det Svenska Mästerskapet” säger arrangemangsansvarig Üve Hillep.

Tri4fun-tävlingarna genomförs enligt Svenska Triathlonförbundets barn- och ungdomskoncept. Här är det viktigaste att delta och ha roligt. Alla är vinnare! Läs mer på https://www.tri4fun.se/

Skribent: Emma Igelström
E-post: Adressen Gömd

Sponsorer

 


Playitas


 

   

      

 


 

  

 


 

 

 


Medlem i

etu_logo_4c JPG


Itu

SOKPostadress:
Svenska Triathlonförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Besöksadress:
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266186
E-post: info@svensktriathlon...

Se all info