Hoppa till sidans innehåll
Foto: Kajsa Andersson Träning, klubbfest och träning

Träning, klubbfest och mera träning

27 NOV 2012 21:41
Alingsåsungdomarna hade en helg fullproppad av triathlonaktiviteter. På fredagkvällen var det som vanligt simträning. På lördagen blev det bowling och middag för hela klubben. På söndagsmorgonen var det samling i simhallen klockan 08.00 och då var det rundsimning med stafetter.
  • Skapad: 27 NOV 2012 21:41

23, 24, 25 november

På fredagen var det ett taggat gäng som körde simning. Crawlträningen har gett resultat och tekniken blir bättre och bättre. 

Tränarna berättade att träningen är inställd 30/11 och 2/12. Barnen blev uppriktigt förvånade när Gary och Magnus berättade att de skulle åka på utbildning. Hört på bassängkanten: -Varför ska ni utbilda er? Ni är ju redan jättebra tränare!

I helgen ska Magnus och Gary tillsammans med en massa andra tränare i landet få inspiration och vidareutbildning på Bosön på Svenska Triathlonförbundets ungdomstränarutbildning. 

På lördageftermiddagen samlades hela gänget på Stures Bowling för klubbfest. Det blev bowling, middag och lite springlekar efter maten. En jättemysig kväll med mycket skratt och fniss. 

Bilder (tyvärr av ganska dålig kvalitet) från kvällen finns i Bildarkivet

På söndagmorgonens simpass var det ganska trötta barn som hoppade i vattnet. Träningen kördes som vanligt samtidigt som vuxenträningen. 16 barn, 2 ledare och 8 vuxna invaderade bassängen så det blev sjögång som hette duga. 

Skribent: Kajsa Andersson

Sponsorer

 


Playitas


 

   

      

 


 

  

 


 

 

 


Medlem i

etu_logo_4c JPG


Itu

SOKPostadress:
Svenska Triathlonförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Besöksadress:
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266186
E-post: info@svensktriathlon...

Se all info