Hoppa till sidans innehåll

Save the date

18 JUN 2018 11:29
Sommarlovet har knappt börjat och vi är redan i full gång och planerar höstens aktiviteter. Ta fram kalendern eller mobilen redan nu och notera följande datum. Mer info kommer under hösten, stay tuned!
  • Skapad: 18 JUN 2018 11:29

Tri4fun tränarutbildning 12-14 oktober 2018 Bosön

Under en inspirerande helg på Bosön får du lära dig grunderna i triathlonträning för barn och ungdomar.

Utbildningen riktar sig till dig som är eller vill bli triathlontränare i en förening. Utbildningen fokuserar på åldrarna 7-15 år och ger en riktigt bra grund för att komma igång med barn och ungdomsträningen i föreningen. 

Helgen innefattar bland annat värdegrund, ledarskap, träningslära samt teknik för alla tre grenarna. Teknikmodulerna innehåller både teori och praktik.

Juniortränarutbildning 10-11 november 2018 Bosön

För dig som vill vidareutveckla dig att träna äldre ungdomar i en förening. Under en intressant och lärorik helg på Bosön utbildar vi dig i triathlonträning för åldrarna 14-19 år. Utbildningen bygger vidare på det man lärt sig på tri4fun-utbildningen men här jobbar vi istället med träning under och efter puberteten. Stort fokus på hur det är att vara tränare i praktiken och innehållet består både av teori och praktiska övningar i alla tre grenarna.

Ledarboost 16-18 november

Inspirations och motivationsboost för dig som är aktiv tränare/ ledare i en förening. Som tack för allt det ideella och helt fantastiska arbetet ni gjort under året ägnas en hel helg till att fylla på ert energikonto. Spännande föreläsare, grym träning och god mat tillsammans med de bästa kollegor man kan tänka sig. I år är vi på en ny ort, så håll utkik så du inte missar detta.

Skribent: Lindakatarina Ek
E-post: Adressen Gömd

Sponsorer

 


Playitas


 

   

      

 


 

  

 


 

 

 


Medlem i

etu_logo_4c JPG


Itu

SOKPostadress:
Svenska Triathlonförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Besöksadress:
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266186
E-post: info@svensktriathlon...

Se all info