Hoppa till sidans innehåll

Racerapport av Axel från Tjörn

23 SEP 2016 07:46
Axel Rosencrantz var en av alla triathleter som tävlade i Tenson Tjörn Triathlon. Axel har skrivit en race rapport om hur han upplevde tävlingen och triathlon. Visst blir man sugen på 2017-års säsong av att läsa Axels ord?
  • Uppdaterad: 26 JAN 2017 12:38

Att stå på stranden den sista minuten efter att startern skrikit: "mindre än en minut kvar till start", då vet man att starten kan gå när som helst. Alla radar upp sig och man förstår, nu är det tävling!
Tjörn Triathlon är och har alltid varit något speciellt för mig. Publiken är en utav dessa grejer. När man kommer in i rondellen i Södra hamnens mitt på både löpningen och cyklingen lyfts man upp på något obeskrivligt sätt. Man hör speakern säga ens namn och hela publikmassan bara skriker och klappar ännu högre. Därför är ju känslan av att gå i mål helt underbar och att springa igenom den stora svarta bågen och få en medalj runt halsen någonting extra på Tjörn. Banan är otroligt fin och cykelbanan är relativt platt vilket passar mig bra och även många andra skulle jag tänka mig. Välmarkerat hela vägen in i mål vilket jag tycker är viktigt så att man kan fokusera på tävlingen.

Kom till Tenson Tjörn Triathlon 2017!

/Axel Rosencrantz, Triathlon Väst

Foto: Lisa Nestorsson 

Skribent: Anna Jonsson
E-post: Adressen Gömd

Sponsorer

 


Playitas


 

   

      

 


 

  

 


 

 

 


Medlem i

etu_logo_4c JPG


Itu

SOKPostadress:
Svenska Triathlonförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Besöksadress:
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266186
E-post: info@svensktriathlon...

Se all info