Hoppa till sidans innehåll

Massor av sol och triathlon för hela slanten i Borås

28 MAJ 2013 11:03
Det blev ingen matte eller svenska på skolan för Ekarängseleverna idag, men väl en toppendag ute i solen på friluftsområdet Kransmossen. Det var ett riktigt härligt gäng på 160 barn från Ekarängskolan i Borås som samlades för en friluftsdag i majsolen. Extra skönt var det att komma från skolan med tanke på förra veckans vandalisering och brand på Ekarängsskolan
  • Uppdaterad: 26 JAN 2017 12:38

Idag var det dock bara glada miner och triathlon för hela slanten. Barnen gick en tipspromenad med frågor på det de lärde sig när vi körde triathlonintro och löpträning i skolan för några veckor sedan. Det handlade förutom triathlon också om kondition och cykelsäkerhet. Ett förhör som eleverna klarade med bravur.

Sedan blev det en stunds prat om cykelsäkerhet och kontroll av hjälmar och bromsar. Därefter var det äntligen dags att praktisera det vi pratat om i skolan och som vi sett på film; triathlon.

Barnen hade full koll på vad som gällde. Inte cykla i växlingsområdet. Inte nudda cykeln innan hjälmen sitter på och är knäppt. Visa hänsyn till kompisarna. Och vikigast av allt; ha roligt.  

 

Bilder från friluftsdagen i Tri4Fun webbalbum

Skribent: Kajsa Andersson

Sponsorer

 


Playitas


 

   

      

 


 

  

 


 

 

 


Medlem i

etu_logo_4c JPG


Itu

SOKPostadress:
Svenska Triathlonförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Besöksadress:
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266186
E-post: info@svensktriathlon...

Se all info