Hoppa till sidans innehåll

Lindakatarina går vidare mot nya utmaningar

29 AUG 2018 13:32
Lindakatarina Ek som arbetat med barn- och ungdomsfrågor på STF, går vidare mot nya spännande utmaningar.
  • Uppdaterad: 29 AUG 2018 13:33

Lindakatarina blir klubbchef på MASS (Mölndals Allmänna Simsällskap) och kommer samtidigt att studera pedagogiskt ledarskap. Hennes arbetsuppgifter har inom verksamhetsområdet har bland annat varit att utveckla och implementera STF:s barn- och ungdomskoncept tri4fun. Svensk triathlon tackar Lindakatarina för stort engagemang och ett mycket uppskattat arbete, och önskar henne stort lycka till framöver.

Under den projekttid som återstår (mars 2019) kommer Adam Kjellström att ta över Lindakatarinas arbetsuppgifter. Adam är 24 år och kommer från Nybro. Han är uppväxt inom föreningslivet och är erfaren triathlet, sant har tidigare bland annat arbetat med ungdomar. Adams huvudfokus under perioden kommer att vara ansvar för planerade utbildningar och att ta fram tri4fun-konceptets digitala plattform.

Under sommaren har Adam medverkat vid alla STF:s fem event och bland annat levererat bra bilder och filmer till våra olika kanaler.  Även dessa delar kommer att fortsättningsvis att vara en del av Adams arbetsuppgifter.

Fotograf: Bildväxlarna

Skribent: Ola Silvdahl
E-post: Adressen Gömd

Sponsorer

 


Playitas


 

   

      

 


 

  

 


 

 

 


Medlem i

etu_logo_4c JPG


Itu

SOKPostadress:
Svenska Triathlonförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Besöksadress:
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266186
E-post: info@svensktriathlon...

Se all info