Hoppa till sidans innehåll

Läger och tävlingar

01 APR 2019 13:39
Sommaren närmar sig och det börjar bli hög tid för planera in sommarens aktiviteter!
  • Uppdaterad: 01 APR 2019 13:39

Under 2019 kommer vi att arrangera tävlingar och läger av olika storlekar tillsammans med olika föreningar runt om i landet. 

 

TRICAMP Väsby 17-19 Maj

Detta lägret riktar sig främst till dig som idag tränar triathlon och är född mellan 2000 till 2005. Helgen inleds med löpning och simning på fredagen. På lördagen så börjar vi med att simma för att sedan cykla ut till Arlandastad Testtrack.  Vi avslutar helgen på söndagen med ett löppass för att sedan åka hemåt. Vi bor alla på Scandic i Upplands Väsby och där äter vi även all mat. Kostnad för lägret inklusive boende och mat är 500 kronor. Medföljande föräldrar kan bo på Scandic till ett rabatterat pris. Begränsat antal platser. Klicka här för mer info samt anmälan.  Lägret arrangeras tillsammans med Väsby SS. 

 

TRI4FUN Uppsala 9 Juni 

För fjärde året i rad arrangerar vi en Tri4Fun-tävling i samband med Uppsala Triathlon. För att delta ska du kunna simma 50 meter i öppet vatten (eller 200 m) i bassäng) ha en cykel med fungerande bromsar och en godkänt cykelhjälm. Mera behövs inte, nu kan du vara med! Pris: 100kr. Ålder 6-15. Klicka här för anmälan.

 

TRI4FUN Linköping 16 Juni

För första gången någonsin så arrangerar Svenska Triathlonförbundet Linköping Triathlon, i samband med detta så kommer vi även att arrangera en Tri4Fun tävling. För att delta ska du kunna simma 50 meter i öppet vatten (eller 200 m) i bassäng) ha en cykel med fungerande bromsar och en godkänt cykelhjälm. Mera behövs inte, nu kan du vara med! Pris: 100kr. Ålder 6-15. Klicka här för anmälan.

 

TRI4FUN Malmö 3 Augusti

Det sista stoppet för den Svenska Triathloncupen 2019 blir som tidigare Malmö, och även i år arrangerar vi Tri4Fun. För att delta ska du kunna simma 50 meter i öppet vatten (eller 200 m) i bassäng) ha en cykel med fungerande bromsar och en godkänt cykelhjälm. Mera behövs inte, nu kan du vara med! Pris: 100kr. Ålder 6-15. Klicka här för anmälan.

 

TRI4FUN CAMP Motala 9-11 Augusti

Detta lägret riktar sig till barn och ungdomar 7-16 år. Lägret inleds på fredagen och avslutas på söndagen i samband med Motala Triathlon, alltså en riktig pangavslutning på en fantastisk helg! Antal platser: 50 st, utöver deltagare från Team LeWa Sport. Mer info samt anmälan kommer inom kort. Lägret arrangeras tillsammans med Team LeWa Sport. 

 

TRI4FUN CAMP September

För att förlänga säsongen kommer vi att arrangera minst ett läger även på hösten. Mer info om detta kommer inom kort. 

Skribent: Adam Kjellström
E-post: Adressen Gömd

Sponsorer

 


Playitas


 

   

      

 


 

  

 


 

 

 


Medlem i

etu_logo_4c JPG


Itu

SOKPostadress:
Svenska Triathlonförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Besöksadress:
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266186
E-post: info@svensktriathlon...

Se all info