Hoppa till sidans innehåll

Kajsa Andersson är STF:s nya idrottskonsulent

07 JUN 2013 11:33
Svenska Triathlonförbundet har projektanställt Kajsa Andersson som idrottskonsulent på 50% med ansvar för barn- och ungdomsverksamhet till och med 2014-12-31. Kajsa kommer att bli ett stöd för föreningarnas ungdomsledare och arbeta med att utveckla verksamhetsområdet.
  • Skapad: 07 JUN 2013 11:33

Svensk triathlon är sedan flera år i en stark utveckling. De flesta verksamhetsområden ökar, men barn- och ungdomsutvecklingen har inte följt med i samma takt. STF tar nu ett omtag i frågan för att kunna erbjuda ett bättre stöd till föreningar som har eller planerar att starta upp ungdomsverksamhet.

 Kajsa har flerårig erfarenhet av arbete i idrottsrörelsen generellt och med ungdomsfrågor specifikt, både som anställd och som ideell ledare. Hon har tidigare etablerade kontakter med såväl RF som SISU idrottsutbildarna, och har stor erfarenhet av att arbeta med idrottslyftet. I sin roll kommer Kajsa att bli ett bra stöd för våra ungdomsledare och bidra till att utveckla verksamheten. 

Inom kort kommer Kajsa att presentera sig, samt bland annat informera hur ansökningar till och arbetet med idrottslyftet kommer igång.


Skribent: Gun Alexandersson Malm
E-post: This is a mailto link

Sponsorer

 


Playitas


 

   

      

 


 

  

 


 

 

 


Medlem i

etu_logo_4c JPG


Itu

SOKPostadress:
Svenska Triathlonförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Besöksadress:
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266186
E-post: info@svensktriathlon...

Se all info