Hoppa till sidans innehåll

Anmälan öppen till Nordic TRI Camp

15 FEB 2016 07:00
Nu kan du som är mellan 12-20 år anmäla dig till det nordiska sommarlägret 5-10 juli; Nordic TRI Camp. En toppenchans att träffa nya kompisar från Sverige, Norge och Danmark, träna triathlon och göra massa roliga aktiviteter tillsammans.
  • Skapad: 15 FEB 2016 07:00

Nordic TRI Camp är ett stort nordiskt sommarläger för ungdomar åldrarna 12-20 år.

Det är ett samarbete mellan Svenska, Norska och Danska Triathlonförbundet. 2016 är premiär för lägret i Numedal Idrottsfolkhögskola ca 10 mil utanför Oslo i Norge. Värdskapet kommer sedan att rotera mellan länderna. 2017 i Dan

Målet är att 150 ungdomar kommer med på lägret. Det blir massor av roliga aktiviteter och självklart en hel del triathlonträning. Vi kommer att dela in deltagarna i olika åldersgrupper och sedan även i mindre grupper efter erfarenhetsnivå när vi tränar de olika grenarna så att alla ska få riktigt bra träning på sin nivå oavsett om man nyss börjat med triathlon eller om man har tränat och tävlat i flera år. Träningen leds av utbildade tränare från alla tre länderna.

Boende i rum på folkhögskolan, alla måltider under veckan, träning och aktiviteter ingår i lägeravgiften. Kostnaden för lägret är 2500 kr/person. Deltagaravgiften faktureras.

Svenska Triathlonförbundet kommer i möjligaste mån samordna transporterna till lägret för de svenska deltagarna. Svenska Triathlonförbundet bekostar största delen av resekostnaden för alla som vill åka samordnat. Det blir buss, minibuss eller bil från olika uppsamlingsorter. Vi återkommer under våren med mer detaljerad information kring avreseorter och eventuell egenavgift för densamma eftersom transportfrågan hänger samman med var i landet ungdomarna som anmäler sig till lägret bor.

 

Klicka här för att läsa allt om lägret

 

Klicka här för att komma direkt till anmälan.

 

Följ även Nordic TRI Camp på Facebook

och på Instagram @nordictricamp

Skribent: Kajsa Andersson

Sponsorer

 


Playitas


 

   

      

 


 

  

 


 

 

 


Medlem i

etu_logo_4c JPG


Itu

SOKPostadress:
Svenska Triathlonförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Besöksadress:
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266186
E-post: info@svensktriathlon...

Se all info