Hoppa till sidans innehåll
Foto: Kajsa Andersson Triathlon med Gånghesterskolan

70 Gånghesterelever körde triathlon på Kransmossen

17 OKT 2012 18:28
Triathlon, tipspromenad och grillade hamburgare när skolbänken byttes ut mot en härlig friluftsdag på Kransmossen. En bra skoldag tyckte Gånghesterskolans elever.
  • Uppdaterad: 26 JAN 2017 12:38

17 oktober 2012

Ett lämmeltåg av närmare 70 elever kom imorse cyklande från Gånghester. Det värsta regnet lyckades de lämna i skolan och på Kransmossen blev det istället en dag med fart och fläkt. I dubbel bemärkelse. För blåste gjorde det med besked, så mycket att målportalen var på väg mot egna äventyr. Med hjälp av elevinssatser lyckades vi dock tygla den.

Triathlon Gånghester

Tipsfrågorna byggde på det vi talade om under förra veckans Tri4Funpass i skolan, nämligen triathlon, hälsa och trafik. Det handlade om kondition, puls, cykelhjälmar, trafikmärken och så förstås triathlon. Fyrorna, femmorna, och sexorna hade stenkoll på läget. 

Triathlon Gånghester

Några damer på hundpromenad förpassades till publikplats när Kransmossen invaderades av alla glada förstagångstriathleter.

Störst blev jublet bland eleverna när idrottsläraren Göran drog på sig simmössa och deltog i ett av heaten. Efter målgång såg han allt lite trött ut men piggnade snabbt till när han tillsammans med barnen fått en medalj om halsen. 

Triathlon Gånghester

 

 

Många blev sugna på att komma till klubben och träna redan imorgon så ikväll är det nog övertalning av föräldrar som gäller vid kvällsmaten i Gånghesterhusen.

Ryktet säger att några Alingsåstriathleter också dyker upp på träningsbesök i Borås imorgon. Så det kommer bli full fart. 

 

Torsdag 18.00-19.20

Vi samlas i entrén till Borås Simarena och börjar utomhus med en stunds löpning, stafetter och lekar. Sedan blir det simning i toppenfräscha Borås Simarena. 

Tränarna Leif, Jocke och Lena ser fram emot att ta hand om er. 

 

Vi ses väl?

 

 

Triathlon Gånghester

Triathlon Gånghester

På fredag kommer fler bilder från dagen

Skribent: Kajsa Andersson

Sponsorer

 


Playitas


 

   

      

 


 

  

 


 

 

 


Medlem i

etu_logo_4c JPG


Itu

SOKPostadress:
Svenska Triathlonförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Besöksadress:
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266186
E-post: info@svensktriathlon...

Se all info