Hoppa till sidans innehåll

Precamp i Jönköping

01 MAR 2018 13:19
Under helgen samlades årets ambassadörer för Nordic TRIcamp för att lära känna varandra och planera sommarens läger. En maxad helg i Jönköping bjöd på både träning, bowling och hårt arbete. Läs ambassadör Lisa Malmströms ord om precampet.
  • Skapad: 01 MAR 2018 13:19

Nu har nästan alla ambassadörer från Sverige, Norge och Danmark träffats i Jönköping, 23-25/2. I år var vi många nya ambassadörer och det kändes som att alla kom in i gänget väldigt bra. Under fredagen kom dom flesta under dagen.

På fredagen började vi med lite info om campet och en presentation när vi hade checkat in på hotellet. På lördagen började vi dagen med att kolla in hotellet och träningsanläggningarna inför Nordic tri camp, vilket kommer att vara på Scandic Elmia.

Efter att vi hade kollat in anläggningarna hade vi team building och så körde vi en hinderbana som ligger nära hotellet. När vi hade kommit tillbaks och duschat så skulle vi komma på vad vi ska ändra på till i år och så fick vi veta lite mer om vad vi ska göra.

När vi hade gjort det så var det simning och lite bad i äventyrsbadet. Sen blev det lite planering om vad vi ska ha för aktiviteter i sommar och sen blev det bowling för oss ambassadörer. På söndagen planerade vi lite mer av aktiviteterna och spelade in lite filmer. När vi var klara med det hade vi ett löppass och sen var det bara kvar att säga hejdå och åka hemåt igen.

Skribent: Lindakatarina Ek
Epost: Adressen Gömd

 
@nordictricamp #nordictri

and on Facebook: