Hoppa till sidans innehåll

AMBASSADORS


Meet our ambassadors for Nordic TRI Camp 2018:


Line Wagener, 18 år, Norge 

Line Wagener (2000) fra Høybråten og Stovner triatlon.

Pappa har drevet med triatlon siden før jeg ble født, så allerede fra jeg var liten har jeg vært med han på konkurranser og på barnetriatlon. Jeg begynte aktivt med triatlon når jeg var 13 år.

Jeg synes det beste med triatlon er det sosiale og mange av mine aller beste venner er mennesker jeg har møtt gjennom sporten. Det er alltid like hyggelig å møte alle igjen på samlinger og konkurranser.

Dette er mitt tredje år som ambassadør for NORDIC tricamp. For meg har tricampen alltid vært et av sommerens høydepunkter, med mye bra trening og ikke minst mye sosialt og gøy. Samlingen passer både for de som tester ut triatlon for første gang og de som har holdt på i mange år.

Som ambassadør ønsker jeg å passe på at årets camp blir enda bedre enn de tidligere årene og at alle blir tatt godt imot og inkludert i miljøet...

Clara, 16 år, Danmark

Jeg hedder Clara, jeg er 16 år gammel og kommer fra Århus i Danmark. 

Jeg har dyrket triatlon i 2 år i Århus 1900 triatlon – ungdoms afdelingen alligators.  Jeg dyrker triatlon fordi jeg synes det er sjovt, jeg elsker at få motion og har det godt med mine klubkammerater. For mig betyder det rigtig meget, at være i en klub omringet af glade mennesker, som deler den samme interesse som mig.

Jeg har meldt mig til at være ambassadør, fordi jeg tænker at det kunne være en spændende udforing. Samtidig glæder jeg mig til at lære de andre ambassadører at kende. Jeg håber på, at jeg kan være med til at gøre Nordic TRIcamp 2018 ligeså god, hvis ikke bedre end 2017. 

   
TEXT KOMMER INOM KORT. 

Sebastian Karlsson, 16 år, Sverige
Luleå Triathlon

Jag har hållit på med triathlon i cirka två år och tidigare har jag tränat simning och brottning.

I Luleå finns inga jämnåriga som håller på med triathlon, utan jag tränar själv. Till hösten kommer jag att plugga bygg på NIU triathlongymnasiet i Falun. Det jag gillar med triathlon är kombinationen av flera idrotter och fysiska färdigheter. Att det kräver både pannben, vilja och uthållighet. Man tränar hela kroppen och vistas mest utomhus i fina omgivningar. För mig är det viktigt att följa sina drömmar och inte vara rädd för utmaningar.

Som ambassadör för Nordic Tri camp hoppas jag kunna inspirera och sprida bra energi.
Jag ser verkligen fram emot att få lära känna er och träna tillsammans. 

   

Lisa Malmström, 15 år, Sverige

Jag heter Lisa Malmström, jag är 15 år och kommer ifrån Upplands Väsby, några mil norr om Stockholm.

Jag har kört triathlon i fem år. Innan jag började satsa mer på triathlon spelade jag handboll. Nu kör jag bara triathlon och ska flytta till Falun i Augusti. 

Jag har varit med på båda campsen hittills och det är mitt första år som ambassadör vilket kommer bli riktigt roligt. Jag hoppas att vi blir många som kommer till Jönköping i sommar. Vi ses i Jönköping!

Theodor Karlsen, 16 år, Norge

Jeg har drevet med triatlon i snart 3 år og stortrives. Jeg er opprinnelig svømmer og elsket å sykle, så triatlon falt godt i smak.

Pappa drev med triatlon, så jeg ble med på en trening - og likte det med en gang. I tillegg til å gå på skole, klarer jeg å rundt 13 timer i uka. Grunnen til dette er trolig fordi jeg elsker alle tre øvelsene som inngår i triatlon. Til tross for at jeg kommer fra en svømmebakgrunn og elsker å sykler, er jeg nå i en periode der jeg synes løp er gøyest å trene. Dette er også det som er så genialt med triatlon, man har så store variasjoner innen utholdenhetsidrett.

Når jeg ikke studerer eller trener, liker jeg å formidle min trening og konkurransehverdag gjennom vlogging. Dette kommer jeg selvsagt også til å gjøre fremover mot Nordic Tri Camp i sommer. Ta gjerne å sjekk den ut:

https://www.youtube.com/channel/UCm_AY-BjbNwAxDW812C4NeA

Jeg ønsker å være med på Nordic tri-camp fordi jeg har allerede har vært med en gang tidligere, og jeg har bare gode minner. Nordic er en fantastisk bra camp som jeg selv synes er godt tilpasset alle uansett nivå, om det er ditt første møte med triatlon eller om du er erfaren. Det er veldig motiverende og gøy å møte andre triatleter fra flere land som liker det samme som deg. Ikke minst så er fasilitetene og trenerne av høyeste kvalitet.

Jeg er en av ambassadørene til Norge og håper å kunne se deg på Nordic tri-camp til sommeren !

   

Nora Böke, 17 år, Alingsås Triathlonklubb, Sverige

När jag var 12 år gammal bestämde jag mig för att prova på triathlon och jag fastnade direkt!  Jag har alltid gillat att utmana mig själv så därför passade sporten mig perfekt!

Jag tycker att det bästa med triathlon är att alla kan vara med! Det är aldrig för sent för att börja och trots att det är en inviduell sport så är den som bäst när man tränar tillsammans! Alla kan träna och tävla, kön, ålder eller styrka hindrar inte från gemensamma träningar vilket jag älskar!

Att vara på läger är något av det bästa jag vet och triathlonläger är enligt mig oslagbart! Jag tror att det är extra viktigt för oss inom triathlon att samlas med tanke på att sporten fortfarande är ganska liten! Jag ser fram emot årets Nordictricamp som jag är säker på kommer vara fullt med träningsglädje, inspiration och härligt umgänge! Välkomna till Sverige i sommar! 

Christian, 16 år, Danmark

Hej, jeg hedder Christian, er 16 år, og bor i Odense. Jeg er en af de danske ambassadører til Nordic TRIcamp 2018.

Jeg har dyrket triatlon i to år, og træner til dagligt i Odense Triatlon Klub. Triatlon er en rigtig fed sport, hvor du kan udfordre dig selv, og dine træningskammerater. Men man kan også bare have en rolig og hyggelig cykeltur sammen.

Jeg har været med på Nordic TRIcamp de sidste to år, og har i år sagt ja til at blive ambassadør for at være med til gøre campen endnu bedre og for at få endnu flere ungdomstriatleter til at deltage i Nordic TRIcamp.og bor i Odense. Jeg er en af de danske ambassadører til Nordic TRIcamp 2018.

 

 

 

William Nordahl, 18 år, Malmö Sverige

Pappa fick mig att testa triathlon för ungefär fyra år sedan och jag har varit fast ända sedan dess! För två år sedan flyttade jag till Falun för att plugga och träna på triathlongymnasiet.

Detta år mitt tredje år som ambassadör, så jag har varit med på alla tidigare läger och jag vet att det kommer att bli lika roligt om inte roligare i Jönköping! Vi ses i sommar!

Mathilda Landoff, 18 år, Sverige, 
Team LeWa Sport i Motala

Jag simmade mycket när jag var liten och tog upp det igen för cirka fyra år sedan när jag började med triathlon. Jag har tyvärr varit skadad och började då satsa på att bli tränare istället, vilket är jättekul!

Detta är mitt första år som ambassadör och jag ser verkligen fram emot att träffa alla nya och gamla vänner samt se till att alla får världens bästa vecka! Hoppas vi ses!


Check out the ambassadors from 2017 here ›› 
Check out the ambassadors from 2016 here ›› 

Uppdaterad: 15 APR 2018 17:34 Skribent: Kajsa Andersson

 
@nordictricamp #nordictri

and on Facebook: