Hoppa till sidans innehåll

Internationella mästerskap för age group


I samband med ett antal mästerskap tävlas det samtidigt i åldersklasser / age group. Varje nation har 20 platser per ålderskategori.


På gång! Uppladdningshelg för age groupare, 9-11 mars i Karlskrona. Läs mer här


Anmälan

För att tävla för Sverige ska du vara svensk medborgare, ansluten till en förening samt inneha tävlingslicens. Anmälan och betalning görs via STF. Se info och anmälningsblankett.

Som deltagare står du själv för alla kostnader i samband med ditt tävlande. Boende och resa till mästerskapet bokar du på egen hand. En kostnad på max 1000 kronor per person tillkommer för medföljande age group-ledare.

Alla som vill får åka på mästerskap. Om kvoten på 20 platser per åldersklass mot förmodan skulle bli full, och det är fler som vill delta, görs en uttagning baserad på tidigare resultat.

Om du har frågor, kontakta gärna STF:s kansli eller Maria Larsson, age group manager: This is a mailto link eller 070-782 93 85.

 

Mästerskap 2018

  • 19-20 juli: EM, TARTU, Estland
    - EM olympisk distans för age group (EM sprintdistans för elit)


Övriga internationella tävlingar hittar du på ITU:s hemsida


Riktlinjer

När du representerar Sverige ska du i alla sammanhang uppträda som en värdig representant för landet och för sporten. Du ska följa gällande tävlingsgregler och givetvis ta fullständigt avstånd från doping i alla former. Alla landslagsrepresentanter ska underteckna överenskommelsen nedan och skicka in den till kansliet senast 1 månad innan första internationella tävlingen för året. 

Överenskommelse mellan undertecknad landslagsrepresentant och STF

 

Tävlingsdräkt

På internationella mästerskap där du representerar Sverige ska du tävla i den blågula landslagsdräkten. För mer information och beställning, klicka här. 

2015-09-19 15.50.14-2


Team Sweden på fb

Inför VM i Motala startades en facebookgrupp för svenska age groupare på mästerskap. Ansök om att gå med i gruppen här


Maria Larsson – age group manager

Maria Larsson är en hängiven triathlet med förkärlek för långa distanser, och en glädjespridare utan motstycke. I sitt uppdrag som age group manager ansvarar hon för att stötta och coacha svenska age groupers som tävlar internationellt. På ett mästerskap är Maria länken mellan tävlingsledningen och de aktiva. Hon medverkar på coaches' meeting, race briefing och ser till att alla tävlanden kommer på plats och får den information de behöver. Kontakta Maria   Maria Larsson

 

Uppdaterad: 02 FEB 2018 18:47
Skribent: Therése Oskarsson

Sponsorer

 

apollo 


Playitas


 

   

      

   


Medlem i

etu_logo_4c JPG


Itu

SOK


 

 

Postadress:
Svenska Triathlonförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 28 Göteborg

Besöksadress:
Nedre Kaserngården 5
415 28 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031-726 61 86
E-post: This is a mailto link

Se all info